Tot volle bloei in Jezus

Gepubliceerd op Geen reacties op Tot volle bloei in Jezus

Afgelopen zondagochtend vond er een onverwachte BHV-oefening plaats in mijn kerk. Er was zogenaamd een gaslek ontdekt in de hal, wat tot explosiegevaar leidde. Plots verscheen een oudste op het podium, vergezeld door een Bhv’er, met de mededeling dat we de kerkzaal onmiddellijk moesten ontruimen. Na wat instructies stonden we binnen de kortste keren buiten met de hele gemeente. Daar werden we opgevangen door een andere Bhv’er. Nadat het probleem was verholpen, mochten we terug naar de kerkzaal. Opgelucht en vol vertrouwen kon de dienst worden voortgezet.

Als je wilt groeien in je relatie met God, verlang je steeds naar geestelijk reiniging. Van nature zijn we allemaal zondig, vergelijkbaar met dat gaslek. We hebben iemand nodig om dit probleem aan te pakken. Jezus, Gods zoon is naar de aarde gekomen om Zijn leven hiervoor te geven. Hij verwijdert de zonde uit ons leven en vult ons met Zijn liefdevolle aanwezigheid, zodat we in Hem kunnen bloeien.

Misschien ken je Hem helemaal niet, maar besef je inmiddels wel dat je zo niet verder kunt. Vandaag staat Jezus op het podium van jouw leven om je geestelijke reiniging aan te bieden. Het is aan jou om daar gehoor aan te geven. Ben je bereid om vandaag je leven aan Hem te geven? Als dat zo is, kniel dan nu neer en belijd al je zonden, vraag om vergeving en de aanwezigheid van de Heilige Geest. Hij zal je vragen nooit onbeantwoord laten.

Misschien is dit nieuw voor je of heb je twijfels of vragen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen via telefoon of e-mail. Ik ben er om je te helpen bij deze cruciale beslissing in je leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *